• podrska savetovanje nutricionista nutricionizam ishrana dijeta radiestezija rasljar rasljarstvo rainbow usisivac

    Podrška vašem telesnom (fizičkom) životu

Ukoliko mislite da treba da radite na poboljšanju sopstvenog života, i rešili ste to sami sa sobom – na pravom ste mestu!

Sadržaj

Oblast rada Podrška vašem telesnom (fizičkom) životu sastoji se od 3 zasebna dela (objašnjena ispod):

1. Nutricionizam
2. Radiestezija
3. Neutralizacija prljavštine iz vašeg životnog prostora

Nutricionizam

S obzirom da osećam da se ljudi razlikuju, ne smatram logičnim da oni treba da jedu istu hranu. Postalo mi je jasno da je jedini pravi način da se održi zdravlje ili izleči bolest prilagođavanje pojedinačnim zahtevima čoveka, jer svaku osobu karakteriše jedinstveno telo sa različitim snagama, slabostima i zahtevima u ishrani.

dr dzejms d adamo nutricionista ishrana dijetadr Džejms D’Adamo -

Ovo poglavlje sastoji se od sledeća dva povezana dela (klikom na neki od njih, možete direktno preći na taj deo):
Ključ: krvna grupa
Plan vaše krvne grupe

Ključ: krvna grupa

Krv je sila prirode, osnova životnog poleta koji nas održava još od našeg postanka. Jedna kapljica krvi, suviše mala da bi se videla golim okom, sadrži kompletni genetski kod čoveka. Krv sadrži eone genetske memorije – deliće („bitove“, računarskim rečnikom rečeno) specifičnog programa, koji je prenesen od naših predaka u kodovima, a koje mi još uvek pokušavamo da razumemo.
Vaša krvna grupa je ključ za kompletni imuni sistem vašeg tela. Ona kontroliše uticaj virusa, bakterija, infekcija, hemijskih supstanci, stresa i kompletnog skupa štetnih činilaca i uticaja, koji mogu da ugroze vaš imuni sistem.

Utvrđeno je da se različite vrste hrane lepe za ćelije određenih krvnih grupa (time smanjujući imunitet i brzinu metabolizma tih osoba). To dalje znači da hrana koja može da bude štetna za ćelije jedne krvne grupe – može biti korisna za ćelije druge krvne grupe. Ovo otkriće obezbedilo je naučno zasnovanu vezu između krvne grupe i ishrane. Kada se dugo taložena hrana, koja nije pogodna za osobu određene krvne grupe, jednom smesti u telu, ona pokazuje doslovce magnetsko dejstvo na ćelije u tom području. Ona nakuplja ćelije u masu, spremajući ih za uništavanje. Ovo nakupljanje može da izazove sindrom nadražljivog debelog creva, cirozu jetre ili može da izazove zastoj protoka krvi kroz bubrege, što su samo neki od efekata.

dr piter d adamo nutricionista ishrana dijetadr Piter D’Adamo -

Plan vaše krvne grupe

Plan vaše krvne grupe obuhvataće:
1. Režim ishrane: hranu (ne)pogodnu za vašu krvnu grupu, planiranje obroka, kao i faktor gubljenja težine (ukoliko je on nađen kao bitan u vašem slučaju)
2. Savete za dodatke ishrani (vitamini, minerali i biljni preparati)
3. Profil stresa i vežbi za oslobađanje njega pogodan vašoj krvnoj grupi
4. Sklonosti vaše krvne grupe ka karakternim osobinama uz stručno savetovanje kako raditi na njihovom poboljšanju

Ukoliko budete poštovali naš dogovoreni plan vaše krvne grupe, bićete u stanju da ostvarite sledeće vidljive i lako merljive dobrobiti:
• bićete u stanju da izbegnete veliki broj uobičajenih virusa i infekcija
• bićete u stanju da izgubite na težini (ukoliko vam je to potrebno) – dijeta /prirodno mršavljenje/
• vaše telo će se osloboditi štetnih materija po vaše zdravlje (toksina)
• bićete u pripravnosti da se borite sa po život opasnim bolestima, kao što su rak, kardiovaskularne bolesti, šećerna bolest, slabost jetre i dr.
• pružićete sebi optimalni način za zaustavljanje brzog propadanja ćelija – koje dovodi do simptoma starenja

Konsultacije možete zakazati prateći sledeću vezu.

  • nutricionista ishrana dijeta nutritionist nutrition diet
  • nutricionista ishrana dijeta nutritionist nutrition diet
  • nutricionista ishrana dijeta nutritionist nutrition diet
  • nutricionista ishrana dijeta nutritionist nutrition diet
  • nutricionista ishrana dijeta nutritionist nutrition diet
  • nutricionista ishrana dijeta nutritionist nutrition diet
  • nutricionista ishrana dijeta nutritionist nutrition diet
  • nutricionista ishrana dijeta nutritionist nutrition diet

Radiestezija

Onog dana kada nauka počne proučavati nefizičke pojave, u narednih deset godina napredovaće više nego u svim ranijim vekovima svoje istorije.

nikola teslaNikola Tesla -

Ovo poglavlje sastojaće se od sledeća četiri povezana dela (klikom na neki od njih, možete direktno preći na taj deo):
Šta je radiestezija?
Vrste štetnih zračenja
Radiestezija i zdravlje
Zaštita (pregled prostora i ljudi)

Šta je radiestezija?

Radiestezija (u narodu poznata kao „rašljarstvo“) predstavlja osetljivost na štetno zračenje koje nam dolazi iz zemlje, sa površine zemlje i iz svemira. Pribor koji se koristi u radiesteziji su rašlje, visak i L antene. Ova veština najviše se koristi u istraživanju štetnih zračenja u prostoru, detektovanju zdravstvenog stanja čoveka, kao i traženju izgubljenih stvari.

Prvi pisani tragovi o primeni radiestezije potiču iz Kine iz 2590. godine p.n.e, gde su posebno školovani carski službenici ispitivali terene za izgradnju naseljašto znači da je ovaj „zanat“ star oko 4500 godina. Civilizacije Kelta, Egipćana, Etruraca, Rimljana koristile su sposobnost pojedinaca da pronađu vodu ili „zdrava“ mesta za življenje. Rimljani su čak i svoje vojne logore postavljali na poljima sa posebnim zračenjem, na takozvanim „mestima snage“. Naravno, ta mesta bili su dužni da odrede rašljari koje su Rimljani imali u svojim vojnim formacijama.

Radiestezija se danas sve više koristi u arhitekturi, kao i u građevinarstvu. Kad nas je radiestezija još uvijek nedovoljno poznata. Nažalost, uobičajena je praksa da se radiestezista poziva u već postojeći životni i radni prostor, i to nakon što su zdravstvene tegobe već uzele maha. Poželjno je, dakle, da se teren za izgradnju porodične kuće ili zgrade, kao i poslovnog prostora, pregleda pre početaka građevinskih radova, i time objekat pravilno postavi.
Ali, za radiesteziju nikad nije prekasno, pa i ukoliko već jeste došlo do neželjenog scenarija – ne ustručavajte se da nam se obratite, jer nakon pregleda i predloga zaštitnih mera, osobi koja je ugrožena može biti samo bolje.

Vrste štetnih zračenja

Prema mišljenju dugogodišnjeg radiesteziste Dušana Kovačevića (čiji sam ja ponosni učenik), postoji 5 vrsta štetnih zračenja (ili kako ih on naziva „negativna energija“) koja utiču na sva živa bića, pa i ljudski organizam.
Više o tome možete pročitati prateći vezu ka našoj stranici Vrste štetnih zračenja.
Više o ovom iskusnom radiestezisti možete pročitati na našoj stranici Radiestezista Dušan Kovačević.

Radiestezija i zdravlje

Kako jednostavnim rečima objašnjava radiestezista Kovačević, usled prevelikog negativnog zračenja nastaje oko 80% bolesti, s obzirom na to da dolazi do mutacija ćelija i one menjaju polaritet, što uzrokuje tegobe. Te ćelije se više ne regenerišu, tj. ne obnavljaju se dalje dolazi do pada imuniteta i određenih zdravstvenih problema, kao što su: nervoza, bezvoljnost, psihičke smetnje, vrtoglavica, glavobolja, srce (promene u krvnom pritisku), disajni organi, bubrezi, mokraćni organi, leukemija, rak i dr. Posebno treba istaći da izlaganjem štetnim zračenjima tehničkih uređaja vremenom dolazi do poremećaja u vidu, sluhu, nervnom sistemu, psihi… Primera radi, naučna istraživanja u Engleskoj i Japanu pokazala su da razgovor na mobilnom telefonu u trajanju od 3 minuta povećava temperaturu mozga za 1 stepen.

Ovo su zaista zabrinjavajući podaci, kojima kako kaže naš poznati radiestezista Dušan Kovačević, „niko ne maše“.

Zaštita (pregled prostora i ljudi)

Pregled od štetnih zračenja i predlog zaštitnih mera:
vaše kuće, stana, poslovnog prostora, kao i
• zdravstvenog stanja vas samih i članova vaše porodice,
možete zakazati prateći sledeću vezu.

Radiestezija na daljinu (teleradiestezija). Radiestezista (u izuzetnim slučajevima) može da radi sa klijentom posredstvom interneta.

neutralizacija stetnih zracenjaŽivot bez štetnih zračenja

Neutralizacija prljavštine iz vašeg životnog prostora

Svi mi, u manjoj ili većoj meri, želimo da živimo u čistom prostoru. Obezbeđujući vam uređaj koji je zaštitom patenta davne 1936. godine pa do dana današnjeg daleko ispred svoje konkurencije i iznad svoje kategorije, s poštovanjem vam predstavljamo Rainbow sistem za čišćenje.

U nažalost sve zagađenijem našem Beogradu, Rainbow nije samo usisivač – to je investicija u 20 godina zdravog i čistog vazduha u vašem domu, koji ćete vi i vaša porodica udisati.

Samo neke od prednosti Rainbow-a:
potpuno neutralisanje prljavštine iz vašeg životnog prostora (kućnog ili poslovnog)
prosečni vek trajanja: 20 godina
4 godine garancije na ceo sistem + još 4 na sam motor Rainbow-a
• preporučen kao dobar za astmatičare i ljude s alergijama od Fondacije za alergiju i astmu (atest broj 1)
• Asocijacija proizvođača kućnih uređaja potvrđuje da je Rainbow provereni prečišćivač vazduha dizajniran tako da smanjuje količinu zagađivača vazduha (atest broj 2)
• Rainbow je zadovoljio standarde industrije tepiha (Instituta za tepihe i prljavštinu) po sva tri elementa: uklanjanje prljavštine, zadržavanje prljavštine i izgled tepiha (atest broj 3).

Više o samom uređaju možete naći na sajtu kompanije, preko koga možete i zakazati demonstraciju funkcionalnosti ovog sistema za čišćenje.

atesti rainbow usisivac

Klikom na neki od sertifikata, možete pročitati više o njemu na samom sajtu kompanije.

rainbow usisivac vacuum cleaner
EN