• podrska savetovanje psihoterapija psihoterapeut life couch beograd online

    Podrška vašem duhovnom (mentalnom) životu

Ukoliko mislite da treba da radite na poboljšanju sopstvenog života, i rešili ste to sami sa sobom – na pravom ste mestu!

Sadržaj

Oblast rada Podrška vašem duhovnom (mentalnom) životu sastoji se od 4 zasebna dela (objašnjena ispod):

1. Opšti deo (optimalni način rada)
2. Komunikacija
3. Psihološka podrška i savetovanje
4. Poslovno savetovanje (optimalno upravljanje resursima)

Problemi u komunikaciji
Nedostatak samopouzdanja
Životne krize, dileme i gubici
Anksioznost, brige i strahovi
Problemi u odrastanju mladih
Partnerski odnosi, krize, dileme i razvod

Opšti deo

– optimalni način rada –

Uz razgovor i potencijalno popunjavanje nekoliko upitnika zajedno dolazimo do tačnog pronalaženja i (što je još bitnije) razumevanja vaših životnih potreba. Tom detaljnom analizom možemo doći i do, manje ili više vidljivih, problema („prepreka na koje ste naišli na vašem životnom putu“).

Nakon obostranog slaganja (dogovora) oko gorepomenute analize, pristupamo određivanju prioriteta (vaših životnih ciljeva), tj. kako na najbolji način (uz optimalnu organizaciju vremena) da delamo ka ostvarenju onoga što smo zacrtali:
Rad na boljem ostvarenju vaših životnih potreba
Rešavanje problema na koje ste naišli
Prevencija (predupređivanje) njihovog ponavljanja.

Osnovu optimalnog načina rada (iz mog ugla gledanja) možete naći prateći vezu ka početnoj stranici.

SAVET/HINT: „Živeti život punim plućima!“

Komunikacija

Danas popularno nazvano:

– life couch –

Uz završene kurseve za Uspešno vođenje prezentacija, Veštine komunikacije i Rad sa teškim ljudima, uspešno završen instruktivni kurs za trenera savesne, samospoznajne i samopouzdane komunikacije (eng. assertive communication) na Psihopolis Institutu za edukaciju i savetovanje, osnovne i master studije na FON-u, radno iskustvo u više raznovrsnih oblasti i preporukama o mojoj veštini učenja, prenošenja znanja, kao i drugim veštinama koje posedujem (eng. skill set), a koje možete naći prateći vezu ka početnoj stranici, budite bez brige – imaćete da naučite „ponešto“ na širokom polju komunikacije.

Uz sve to, neminovno ide i povećanje samopouzdanja i motivacioni trening, ali o tome nešto više u delu koji sledi.. i nemojte se ustručavati da postavite pitanje bilo kog tipa – tu smo da pomognemo.

A u slučaju da je bilo ko od nas van grada (vi ili ja), ni to nam ne predstavlja bilo kakvu prepreku – možemo se čuti i videti online.

Psihološka podrška i savetovanje

Danas popularno nazvano:

– psihoterapija –

Ovo je naša osnovna oblast rada, iz koje proizilaze sve ostale – tako da, ukoliko imate bilo kakav (naizgled nerešiv) problem, projekat Pojačaj Ljubav, ništa te ne čujem je prava stvar za vas. Svi mi, u manjoj ili većoj meri, u životu naiđemo na neki težak momenat (ili veoma često i na više njih). Tada je najbitnije da to što nas je snašlo ne zadržavamo u sebi, već sa nekim (ko se u te stvari razume) i podelimo. A mi, čak i ako ništa više od toga ne možemo da učinimo, bićemo tu da vas saslušamo, i utešimo.. a ako nas pitate – upravo to je ono nešto
što je u današnjem vremenu u najvećem nedostatku (popularno: deficitu):
#zivarec #recutehe #tracaknade #podrskazlatavredna #savetprijatelja

Školovan kadar
(diplomirao na psihološkom pristupu) i
teološka osnova uz
izuzetnu moć procene ljudi
daju idealnu kombinaciju za razaznati šta je racionalno od iracionalnog, za osnovano usmerenje (profesionalno i životno)profesionalna orijentacija, kako mladih, tako i odraslih, za roditelje i decu i njihove međusobne odnose, kao i za odnose između parova bilo u braku bilo u vezi

A u slučaju da je bilo ko od nas van grada (vi ili ja), ni to nam ne predstavlja bilo kakvu prepreku – možemo se čuti i videti online.

Tu smo za vas,
Pojačaj Ljubav, ništa te ne čujem,
vd, a pre svega čovek od reči, Dušan Popović

Poslovno savetovanje i reorganizacija poslovanja

– optimalno upravljanje resursima –

Sa završenim osnovnim i master studijama za upravljanje poslovanjem:
na osnovnim sa naglaskom na reorganizaciju poslovanja i upravljanje projektima (eng. project management),
na jednom masteru sa naglaskom na elektronski deo poslovanja, a na drugom na rad sa ljudima,
bogatim i raznovrsnim radnim iskustvom, poznavanjem više jezika, veštinom prenošenja znanja.. (više u poglavlju O meni na početnoj stranici) – budite sigurni da nećete pogrešiti ako zakažete konsultacije vezane za vaše (sadašnje/buduće) poslovanje.

A u slučaju da je bilo ko od nas van grada (vi ili ja), ni to nam ne predstavlja bilo kakvu prepreku – možemo se čuti i videti online.

S poštovanjem,
mast. inž. organiz. nauka Dušan Popović

EN