• podrska savetovanje nutricionista beograd nutricionizam ishrana dijeta radiestezija rasljar rasljarstvo rainbow usisivac

    Radiestezista – Rašljar – Štetna zračenja

Onog dana kada nauka počne proučavati nefizičke pojave, u narednih deset godina napredovaće više nego u svim ranijim vekovima svoje istorije.

Nikola Tesla -

Ovo poglavlje sastojaće se od sledeća četiri povezana dela (klikom na neki od njih, možete direktno preći na taj deo):
Šta je radiestezija?
Vrste štetnih zračenja
Radiestezija i zdravlje
Zaštita (pregled prostora i ljudi)

Šta je radiestezija (rašljar)?

Radiestezija (u narodu poznata kao rašljarstvo – rašljar) predstavlja osetljivost na štetno zračenje koje nam dolazi iz zemlje, sa površine zemlje i iz svemira. Pribor koji se koristi u radiesteziji su rašlje, visak i L antene. Ova veština najviše se koristi u istraživanju štetnih zračenja u prostoru, detektovanju zdravstvenog stanja čoveka, kao i traženju izgubljenih stvari.

Prvi pisani tragovi o primeni radiestezije potiču iz Kine iz 2590. godine p.n.e, gde su posebno školovani carski službenici ispitivali terene za izgradnju naseljašto znači da je ovaj „zanat“ star oko 4500 godina. Civilizacije Kelta, Egipćana, Etruraca, Rimljana koristile su sposobnost pojedinaca da pronađu vodu ili „zdrava“ mesta za življenje. Rimljani su čak i svoje vojne logore postavljali na poljima sa posebnim zračenjem, na takozvanim „mestima snage“. Naravno, ta mesta bili su dužni da odrede rašljari koje su Rimljani imali u svojim vojnim formacijama.

Radiestezija se danas sve više koristi u arhitekturi, kao i u građevinarstvu. Kad nas je radiestezija još uvijek nedovoljno poznata. Nažalost, uobičajena je praksa da se radiestezista poziva u već postojeći životni i radni prostor, i to nakon što su zdravstvene tegobe već uzele maha. Poželjno je, dakle, da se teren za izgradnju porodične kuće ili zgrade, kao i poslovnog prostora, pregleda pre početaka građevinskih radova, i time objekat pravilno postavi.
Ali, za radiesteziju nikad nije prekasno, pa i ukoliko već jeste došlo do neželjenog scenarija – ne ustručavajte se da nam se obratite, jer nakon pregleda i predloga zaštitnih mera, osobi koja je ugrožena može biti samo bolje.

Štetna zračenja

Prema mišljenju dugogodišnjeg radiesteziste Dušana Kovačevića (čiji sam ja ponosni učenik), postoji 5 vrsta štetnih zračenja (ili kako ih on naziva „negativna energija“) koja utiču na sva živa bića, pa i ljudski organizam.
Više o tome možete pročitati prateći vezu ka našoj stranici Vrste štetnih zračenja.
Više o ovom iskusnom radiestezisti možete pročitati na našoj stranici Radiestezista Dušan Kovačević.

Radiestezija (rašljar) i zdravlje

Kako jednostavnim rečima objašnjava radiestezista Kovačević, usled prevelikog negativnog zračenja nastaje oko 80% bolesti, s obzirom na to da dolazi do mutacija ćelija i one menjaju polaritet, što uzrokuje tegobe. Te ćelije se više ne regenerišu, tj. ne obnavljaju se dalje dolazi do pada imuniteta i određenih zdravstvenih problema, kao što su: nervoza, bezvoljnost, psihičke smetnje, vrtoglavica, glavobolja, srce (promene u krvnom pritisku), disajni organi, bubrezi, mokraćni organi, leukemija, rak i dr. Posebno treba istaći da izlaganjem štetnim zračenjima tehničkih uređaja vremenom dolazi do poremećaja u vidu, sluhu, nervnom sistemu, psihi… Primera radi, naučna istraživanja u Engleskoj i Japanu pokazala su da razgovor na mobilnom telefonu u trajanju od 3 minuta povećava temperaturu mozga za 1 stepen.

Ovo su zaista zabrinjavajući podaci, kojima kako kaže naš poznati radiestezista Dušan Kovačević, „niko ne maše“.

Zaštita (pregled prostora i ljudi)

Pregled od štetnih zračenja i predlog zaštitnih mera:
vaše kuće, stana, poslovnog prostora, kao i
• zdravstvenog stanja vas samih i članova vaše porodice,
možete zakazati prateći sledeću vezu.

Radiestezija na daljinu (teleradiestezija). Radiestezista (u izuzetnim slučajevima) može da radi sa klijentom posredstvom interneta.

stetna zracenja pozitivna negativna energija radiestezija rasljar rasljarstvo raslje

Život bez štetnih zračenja

Ukoliko mislite da treba da radite na poboljšanju sopstvenog života, i rešili ste to sami sa sobom – na pravom ste mestu!

Sadržaj

Oblast rada Podrška vašem telesnom (fizičkom) životu sastoji se od 3 zasebna dela (objašnjena ispod):

1. Nutricionizam
-> Režim ishrane pogodan za vas
-> Saveti o dodacima ishrani (vitamini, minerali i drugi preparati)
-> Profil stresa kome ste skloni (kako se najbolje osloboditi stresa)
-> Vaše sklonosti ka karakternim osobinama uz stručno savetovanje kako raditi na njihovom poboljšanju

2. Radiestezija

3. Neutralizacija prljavštine iz vašeg životnog prostora

Ostale dve oblasti rada možete videti prateći vezu ka našoj početnoj stranici.