• wifi wi fi tihi ubica zracenje
  • wifi wi fi tihi ubica zracenje
  • wifi wi fi tihi ubica zracenje
  • wifi wi fi tihi ubica zracenje

TIHI UBICA: WiFi zračenje polako, ali sigurno, narušava vaše zdravlje!

WiFi zračenje: Svi koristite WiFi, kod kuće, u kafićima, na poslu i nikada se ne zapitate šta on to radi vašem organizmu. Otkrijte zašto je wireless signal toliko štetan.

Tehnološka revolucija nam je donela mnoge olakšice u životu, pogotovo poslovnom. Jedna od beneficija su i WiFi mreže, koje su svuda oko nas. One nam omogućavaju da koristimo Internet bez kabla na mobilnim telefonima, tabletima i laptopovima. Međutim, to i nije baš tako dobro za vaše zdravlje (WiFi zračenje).

Malo ljudi je upoznato sa činjenicom da elektromagnetni talasi mogu da budu uzročnici mnogih oboljenja i zato ni ne pokušavaju da se zaštite od njih. Naime, kada želite da povežete vaše uređaje sa WiFi mrežom neophodno je da koristite ruter, a on emituje elekromagnetne talase, takozvani WLAN signal, koji mogu da budu veoma štetni za vaše zdravlje.

Britanska zdravstvena organizacija je objavila studiju koja pokazuje da ruteri jako loše utiču na razvoj biljaka i ljudskih organizama. Neželjeni efekti korišćenja WiFi mreže su najčešće učestale jake glavobolje, hroničan umor, problemi sa nesanicom, bolovi u ušima i nedostatak koncentracije.
Sada je dosta jasnije otkud i ovakav naslov TIHI UBICA: WiFi polako, ali sigurno, narušava vaše zdravlje!

Međutim, treba da budete svesni da se od tehnološkog razvoja ne može i ne treba pobeći. Ipak je ovo 21. vek, ali nije na odmet da se zaštitite od potencijalnih pretnji za vaše zdravlje. Ali srećom, postoji vrlo jednostavan način da se zaštitite, kako od ovih štetnih zračenja, tako i od svih ostalih.
Pregled od štetnih zračenja i predlog zaštitnih mera možete zakazati prateći sledeću vezu.

Izvor: Cuisine & Health